Maatwerk ramen en deuren

Maatwerkramen of maatwerk deuren vervangen ramen en deuren die te zwaar beschadigd zijn om gerepareerd te kunnen worden. Uw ramen of deuren kunnen beschadigd zijn door houtrot of mechanische schade hebben opgelopen.

Als een pastareparatie, een reparatie met een laminaatsysteem of deelvervanging niet mogelijk is, biedt maatwerk uitkomst. Houten ramen en houten deuren zijn door ons exact naar het origineel na te maken. Met een maatwerkraam of -deur brengen we uw gevel of interieur terug in authentieke staat.

Maatwerk ramen en deuren in Dark Red Meranti

Maatwerkramen en -deuren worden gemaakt uit Dark Red Meranti (FSC-gekeurd hardhout) in onze eigen machinale werkplaats. Ramen en deuren van hout worden naar origineel model gemaakt (en zijn daarvan niet te onderscheiden).

Onze vakspecialisten vervaardigen naast ramen en deuren ook:

Gevelsanering monumenten

Monumentale panden dienen hun authentieke uitstraling te behouden. Het onderhoud van monumentale objecten is aan strenge regels gebonden. Monumentenzorg schakelt Bruijnesteijn Groep regelmatig in, of verwijst naar ons door. Voor gevelsanering van uw monumentale objecten schakelt u dus niet zomaar iemand in, maar belt u de vakspecialist op dit gebied.

Wat zijn de kosten van een raam of deur op maat?

De kosten voor het laten maken van maatwerkramen en -deuren zijn onder andere afhankelijk van aantal, detaillering en profilering van raam of deur.

Contact