Bruijnesteijn Groep

Eigen machinale werkplaats

Onze basis is de eigen machinale werkplaats aan de rand van Amsterdam. Die gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen heeft een groot voordeel: we kunnen snel handelen als het gaat om het inmeten van bijvoorbeeld dorpels, stijlen, ramen, kozijn en deuren.

Eenmaal terug in de werkplaats gaat onze specialist aan de slag om, welk houten onderdeel dan ook, te profileren, te detailleren, kortom minutieus na te maken naar het origineel. Vanzelfsprekend beschikken we over alle machinale die voor specialistische houtbewerking nodig is. Vakmanschap is in onze werkplaats meesterschap.

Unieke werkwijze: van foto tot tekening

Na een houtrotinspectie is het voor u als opdrachtgever belangrijk om goed inzicht te krijgen in de houtrotschade. U wilt immers weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan tijdens de werkzaamheden. Het is gebruikelijk om tijdens inspectie van de gevel(s) foto’s te maken, maar als op meerdere plaatsen in de gevel houtrot aanwezig is wordt zo’n stapeltje foto’s als snel onoverzichtelijk en ontbreekt het overzicht.

Daarom ontwikkelde de Bruijnesteijn Groep in samenwerking met De Wit Calculatie & Advies een inventief systeem waarmee we in staat zijn om overzichtsfoto’s van een of meerdere panden te vertalen naar een geveltekening en zo plaats en fase van de aanwezige houtrot inzichtelijk te maken. Een overzichtsfoto van de te inspecteren gevels(s) wordt geladen in de software en zo gedigitaliseerd. Nu de overzichtsfoto getransformeerd is tot geveltekening geven we ter plaatse op de tablet aan waar de houtrot zich bevindt en in welke fase die verkeert.

Tijdens het inladen van de geconstateerde gebreken worden er meteen eenheidsprijzen aan gekoppeld die opgeteld worden in een totaaloverzicht. Na akkoord over werkzaamheden en kosten beginnen we met de herstelwerkzaamheden. Als de werkzaamheden zijn voltooid ontvangt u als opdrachtgever een overzichtelijke rapportage waarin de registratie van de houtrot, het kostenoverzicht en de detailfoto’s zijn opgenomen.

Contact